Uitnodiging 41e saMBO-ICT conferentie bij Aventus in Apeldoorn

Eind januari 2020 is het alweer tijd voor de 41e saMBO-ICT conferentie. Op 30 en 31 januari a.s. zijn we te gast bij Aventus in Apeldoorn. De conferentie beslaat twee dagen met op de donderdagavond een informeel programma met volop de gelegenheid om bij te praten met de collega’s uit het netwerk. De vrijdag staat met allerlei workshops en keynotes zoals gewoonlijk in het teken van kennisdeling.

Programma
Het is de programmacommissie gelukt om een groot aantal interessante workshops te noteren, je vindt het voorlopige programma onderaan deze pagina en op onze blogspot: conferentie.blogspot.nl

Aanmelden instellingen – VOL
Aanmelden voor de conferentie voor medewerkers van aangesloten instellingen kan helaas niet meer.

Aanmelden bedrijven – VOL
Aanmelden voor de conferentie voor bedrijven kan helaas niet meer.

Overnachten
Het ‘conferentie-hotel’ is helaas volgeboekt. Wil je toch overnachten in Apeldoorn, probeer Hotel Apeldoorn.

Openbaar vervoer/parkeren

De locatie is uitstekend te bereiken met het OV. Het station ligt voor de hoofdingang. Ook voor automobilisten zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. (Adres navigatie: Kayersdijk 10b)

tip: Je kunt je auto op donderdagavond in de overdekte en afgesloten parkeergarage van Aventus achterlaten en met de bus naar het hotel gaan.

Busvervoer

Na het avondprogramma rijdt er om 21:15 uur een bus naar de hotels (Hotel Apeldoorn – De Cantharel en Hotel Apeldoorn), die je de volgende ochtend ook weer terugbrengt naar de conferentielocatie. De bus vertrekt vrijdagochtend om 8:45 uur vanaf  ‘De Cantharel’ en om 9:00 uur vanaf Hotel Apeldoorn.

->Let op: Er rijdt donderdagmiddag géén bus van de hotels naar Aventus.

 Programma & Workshops:

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie