40e saMBO-ICT conferentie bij Lentiz

Over twee weken is het al zover: de 40e saMBO-ICT conferentie met als thema “Terugkijken naar Vooruitgang” wordt georganiseerd op vrijdag 27 september 2019 bij Lentiz onderwijsgroep. Deze editie is vanwege het afscheid van Jan Bartling op de donderdagavond voorafgaand aan de conferentie anders dan anders, en bestaat deze keer daarom uit één dag. We zijn te gast bij het LIFE College van de Lentiz onderwijsgroep in Schiedam.

Programma
Mede aan de hand van het thema ‘Terugkijken naar Vooruitgang’ wordt door de programmacommissie een gevarieerd programma samengesteld. We worden verrast op een andere kijk naar de mogelijkheden van IT, dat gaat van planten kweken naar mogelijkheden op het voetbalveld.
De conferentiedag wordt zoals gebruikelijk ingevuld, met een welkom vanuit het gastcollege en een keynote. Daarop volgen twee ronden van presentaties en workshops en de netwerklunch. In de middag gaan we verder met een tweede keynote en nog twee ronden met workshops en presentaties. Het belooft een rijk gevuld programma te zijn, met voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.
Je vindt het programma ook op onze conferentie-blogspot.

Aanmelden instellingen (aanmelden is helaas niet meer mogelijk)

Aanmelden bedrijven (aanmelden is helaas niet meer mogelijk)
Bedrijven kunnen met maximaal twee personen aan de conferentie deelnemen.

Overnachten
Indien gewenst, is het mogelijk om donderdagavond in Schiedam overnachten. We hebben met het nabijgelegen Bastion Hotel in Vlaardingen afspraken gemaakt (kamer incl. ontbijt voor € 82,34). Gebruik dan wel dit formulier (download van het word-document start na aanklikken).

Locatie / parkeren / OV
Zowel bij het hotel als bij het LIFE College is voldoende parkeerruimte. De school is ook goed te bereiken via het OV.

Meer weten/iets vragen?
info@sambo-ict.nl

Namens de programmacommissie met vriendelijke groet,

René Bosman (Lentiz)
Rob Smit (saMBO-ICT)

N.B. Enkele dagen voor de conferentie ontvang je de laatste informatie, het uitgebreide programma en de routebeschrijving. Je vindt de laatste informatie ook op onze conferentie-blogspot.

 Programma & Workshops:

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie