Vacature directeur saMBO-ICT ingevuld

Het bestuur van saMBO-ICT is blij te kunnen melden dat de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeur van saMBO-ICT met een positief resultaat is afgerond. Met ingang van 1 september a.s. start Martijn Timmer als opvolger van Jan Bartling. Martijn werkt sinds 2001 in het onderwijs- en ictveld. Momenteel is hij bij de TU Delft werkzaam als manager Shared Service Centre ICT. Martijn heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.  Martijn: “Ik kijk er naar uit om samen met het team en alle leden van het netwerk van saMBO-ICT een bijdrage te leveren  aan het realiseren van de enorme ambities van de mbo-sector.”

Martijn nodigt iedereen van harte uit om via LinkedIn vast digitaal kennis te maken, en verheugt zich erop dat na de zomer ook persoonlijk te doen.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie