Uitnodiging Symposium Leermiddelenbeleid en Schoolkosten – 13 maart 2019

Woensdag 13 maart 2019
Locatie: MBO Raad – Houttuinlaan 6, Woerden
tijd: 10:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 9:30)

Hierbij nodigt het Netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten je uit voor het tweede symposium met als thema “De Toekomst van de Leermiddelenketen”. De leermiddelenketen staat sinds 2018 bij alle MBO-instellingen prominent op de agenda. De publicatie van het Juridisch Kader Onderwijsbenodigdheden en het Servicedocument Schoolkosten hebben hieraan vanzelfsprekend bijgedragen.

We hebben voor iedereen die bij dit dossier betrokken is wederom een boeiend programma samengesteld! MBO-instellingen kunnen met twee personen deelnemen. Leveranciers in de leermiddelenketen zijn ook van harte welkom met maximaal twee personen per organisatie. Je kunt je hier aanmelden.

Rudolf Barkhuijsen, voorzitter Netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten

Maaike Stam, saMBO-ICT (organisatie)

(Het voorlopige programma ziet er als volgt uit)

Reacties (0)
Geef een reactie