39e conferentie, 24 + 25 januari 2019 bij KW1C Den Bosch

Het is bijna zover en de 39e saMBO-ICT conferentie met als thema “De toekomst, dat zijn wij” gaat van start. De programmacommissie heeft een gevarieerd programma samengesteld en bij het Koning Willem I College kunnen ze de spanning al bijna niet meer aan. In de stress is de beroemde wandelstok gewoon verdwenen. Daar hoort wel een mooi verhaal bij en is echt een gevalletje van domme pech. We hebben het maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je helaas niet meer voor de conferentie aanmelden.

Programma:

Donderdag 24 januari
De middag start om 16.00 uur met een welkomstwoord vanuit het gastcollege. We gaan vervolgens verder met een keynote door Job van den Hurk, neurowetenschapper verbonden aan de Universiteit van Maastricht en ultra-high field MRI center Scannexus. Daarnaast is hij oprichter en hoofdredacteur van het veelvuldig bekroonde platform BrainMatters. Job van den Hurk zal ingaan op enkele ingenieuze toepassingen van hersenscans, en op de implicaties die deze technieken hebben voor onze toekomst.

Hierna volgt een presentatie vanuit KITT, een kennis- en ervaringsplatform met betrekking tot technologie in het onderwijs, bestaande uit een groep enthousiaste medewerkers vanuit het Koning Willem I College. Ook geven zij nog een demonstratie van de middelen en innovaties waar zij momenteel mee bezig zijn. Laat u inspireren! Deze eerste conferentiedag sluiten we af met een gezellig netwerkdiner en borrel.

Vrijdag 25 januari
Yolande Ulenaers voorzitter CvB (KW1C) start de dag met een plenair welkom, gevolgd  door Eke Jelluma van Trendsactive onze eerste keynote-spreker op vrijdag. Opgeleid als psycholoog en marketeer, en gedreven door een fascinatie voor mensen past Eke haar kennis toe in de wereld van marketing en innovatie. Samen met het team van TrendsActive onderzoekt ze sociaal-culturele trends en vertaalt deze naar relevante strategieën voor merken en organisaties. In haar keynote staat ze stil bij welke menselijke behoeften we terug zien in het gebruik van technologie.

De aftrap van het middagprogramma wordt gegeven door keynote-spreker Eric Postma. Hij is als hoogleraar AI verbonden aan Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science. Hij is gespecialiseerd in beeld- en signaal-analyse en deep learning. In zijn presentatie staat hij stil bij de revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van AI. Voor informatie over de 24 workshops zie hieronder.

Evenementenbureau
De organisatie van deze conferentie is deels in handen van het Evenementenbureau van het Koning Willem I College, gerund door studenten en ondersteund door docenten. Tijdens de laatste conferentie in Hengelo werd het (wandel)stokje overgedragen aan het Koning Willem I College en werd dit filmpje vertoond. De studenten kijken uit naar uw komst!

Aanmelden kan niet meer, de conferentie is vol !!!!
Aanmelden voor de conferentie op 24 en 25 januari kan ook voor één van beide dagen. U kunt de uitnodiging ook doorsturen naar eventuele andere geïnteresseerden binnen uw eigen organisatie. Voor onderwijsinstellingen die bij saMBO-ICT zijn aangesloten, geldt in principe geen aanmeldlimiet. Bedrijven kunnen met maximaal twee personen deelnemen aan de conferentie.

Enkele dagen voor de conferentie ontvangt u de laatste informatie, het uitgebreide programma en de routebeschrijving.

Overnachten
Als u wilt, kunt u donderdagavond in ’s-Hertogenbosch overnachten. We hebben bij twee hotels kamers gereserveerd voor deze conferentie.

Fletcher hotel ’s-Hertogenbosch Burg. Burgerslaan 50, 5245 NH te ’s-Hertogenbosch, reserveringen via sales@fletcherhotelshertogenbosch.nl o.v.v. referentie F73-GFC7639.

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch Pettelaarpark 90, 5216 PH  te ‘s- Hertogenbosch, reserveringen via deze link.

Er is busvervoer geregeld voor donderdagavond vanaf het college naar het hotel, en vrijdagochtend van het hotel naar het college. De bussen rijden op vastgestelde tijden.

Locatie/parkeren
Koning Willem I College, Vlijmenseweg 2, 5223 GW ’s-Hertogenbosch. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tijdens de conferentie zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar, reis daarom bij voorkeur met het OV.

Bezoekers die toch met de auto komen, verwijzen we naar parkeergelegenheden in de buurt:

Op 5 minuten lopen van het Koning Willem I College:

Op  + 20 minuten lopen / 5 minuten met een leenfiets

  • Transferium Deutersestraat P+R
  • De parkeergarage heeft 150 leenfietsen, die met de parkeerkaart gratis kunnen worden geleend.
  • Er rijden zeer regelmatig bussen die stoppen op halte Onderwijsboulevard (hoek met de Vlijmenseweg)

Zie voor meer informatie over de workshops onze conferentie-pagina (ook geschikt voor mobiel gebruik).

 Workshops:

Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie