Kennisdelingsdag Leermiddelenbeleid en Servicedocument op dinsdag 18 december

Zoals is aangekondigd bij de sessies bij de MBO Raad over het Servicedocument, organiseert ons netwerk in samenwerking met de MBO Raad een kennisdelingsdag over dit onderwerp, een dag waarop ruimte is voor best-practices en om met elkaar in gesprek te gaan over de impact van het servicedocument.

dinsdag 18 december 2018

Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: Houttuinlaan 6, 3447 GM Woerden

“Een kennisdelingsdag mbt de impact van het servicedocument door OCW/MBO Raad en JOB mbo. De dag wordt georganiseerd door het MBO netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten in samenwerking met de MBO Raad. De dag is bedoeld voor medewerkers met dit onderwerp in portefeuille.”

Inschrijven kan hier:  Heb je alvast een vraag, suggestie of best-practice om te delen? We horen het graag!!

Reacties (0)
Geef een reactie