31 augustus 2018 – Leveranciersbijeenkomst Centraal Aanmelden

Medio juli 2018 hebben 55 mbo onderwijsinstellingen zich positief uitgesproken over de solide basis (het gedachtegoed, gewenste functionaliteiten, afbakening en plannen) voor het realiseren van Centraal Aanmelden in het mbo. Daarom organiseert saMBO-ICT op 31 augustus een leveranciersbijeenkomst om de plannen rondom Centraal Aanmelden (CA) toe te lichten. Doel van de bijeenkomst is om leveranciers te informeren over de stand van zaken, om de inhoud (functionaliteiten, interfaces/koppelingen) te bespreken en om vragen van leveranciers te beantwoorden.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle geïnteresseerde leveranciers en zeker voor die leveranciers die mogelijk kandidaat zijn voor de bouw van CA en/of leveranciers wiens product (mogelijk) wordt “geraakt” door de introductie van CA. Bij deze nodigen wij deze van harte uit.

Voorafgaand aan de leveranciersbijeenkomst wordt het dan actuele PvE Centraal Aanmelden per mail toegestuurd. Dit PvE is ‘work-in-progress’ en alleen voor deze leveranciersbijeenkomst bedoeld. Geïnteresseerde leveranciers wordt gevraagd dit PvE ter voorbereiding op de bijeenkomst door te nemen.

Benieuwd naar de presentatie? Via de volgende link is de presentatie, die tijdens de leveranciersbijeenkomst op 31 augustus is gepresenteerd, te downloaden.

 

Reacties (0)
Geef een reactie