Programma 38ste saMBO-ICT conferentie

Op 20 en 21 september is de 38e saMBO-ICT conferentie in Hengelo. We worden op donderdag al hartelijk welkom geheten in de Gieterij van de oude Stork fabriek, nu dus een prachtig gebouw van ROC van Twente. Het thema, “ICT als verbinding: van technische koppelingen tot verbinding met het onderwijs”, loopt als een rode draad door het programma. Er is speciale aandacht voor Onderwijslogistiek (keuzedelen, onderwijscatalogus en BPV) naast thema’s als onderwijs en ICT met bijvoorbeeld I-coaches. Kom genieten van twee inspirerende dagen in Twente.

(Ondertussen kun je je niet meer aanmelden voor de conferentie, we hebben het maximale aantal aanmeldingen bereikt.)

Bekijk het definitieve programma plus workshopbeschrijvingen op onze conferentie-blogspot (ook geschikt voor tablets/telefoons).

Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Tot ziens in Hengelo!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie