Programma kennisdelingsbijeenkomst Office 365

Op vrijdag 13 april organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, de kennisdelingsbijeenkomst Office 365. We zijn deze keer te gast bij Hogeschool Inholland in Haarlem. Ontmoet collega’s van andere instellingen en leer hoe je als instelling het beste uit Office 365 haalt.

Aanmelden

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Aanmelden is dus helaas niet meer mogelijk.
De sessies zijn interessant voor docenten, beleidsmakers, informatiemanagers, ICT-medewerkers, alsmede technisch- en functioneel beheerders die te maken hebben met Office 365. Per instelling kunnen in principe maximaal 5 medewerkers deelnemen.

Programma

Het programma staat in het teken van kennisdeling over Office 365. Belangrijke thema’s gedurende de dag zijn: security, onderwijsvernieuwing in de les, samenwerken, governance, adoptie en organiseren. De dag begint met een keynote, verzorgd door Microsoft. Hierna volgen 3 rondes met inhoudelijke presentaties en workshops. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.

Samenwerking saMBO-ICT en SURF

Het mbo-veld kent al een aantal jaren de kennisdelingsbijeenkomsten Office 365 die 2 keer per jaar georganiseerd worden door saMBO-ICT, in samenwerking met Microsoft en de deelnemende mbo-scholen. Tijdens deze dag staan verhalen vanuit de dagelijkse onderwijspraktijk centraal. Instellingen geven een kijkje in hun eigen ‘keuken’ waarbij men vooral ook leert van de dingen die niet gelijk goed gaan. Vorig jaar werd de bijeenkomst bij Microsoft ook bezocht door een aantal mensen van de Hogeschool Leiden en InHolland. Zij waren zo enthousiast over de gehanteerde formule dat gelijk de vraag kwam: kunnen we niet samen optrekken? Schaalgrootte en uitdagingen zijn in beide sectoren immers vergelijkbaar en we zien dat steeds meer mbo-scholen gebruikmaken van de diensten van SURF. Reden genoeg om vanaf dit jaar samen op te trekken bij de organisatie van deze bijeenkomsten.

Meer informatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd bij Hogeschool InHolland Haarlem. De toegang is gratis voor medewerkers van mbo- en hbo-instellingen. Heb je vragen over de kennisdelingsbijeenkomst Office 365? Neem dan contact op met Willem Karssenberg via willem.karssenberg@sambo-ict.nl.

Reacties (0)
Geef een reactie