woensdag 14 maart a.s. tweede bijeenkomst ECK-gebruikersgroep

Op woensdagmiddag 24 januari j.l. is de nieuwe gebruikersgroep ECK voor de eerste keer bij elkaar gekomen.  Het tweede overleg is gepland op woensdag 14 maart a.s. van 13:00 – 16:30 uur in het gebouw van de MBO Raad in Woerden.

Aanleiding voor de oprichting van de gebruikersgroep waren de grote problemen met het gebruik van digitaal materiaal aan het begin van dit schooljaar. Dat willen we niet meer meemaken. De oprichting van de ECK gebruikersgroep en de betrokkenheid van de instellingen bij de (regie op) de ECK-keten achten we cruciaal in het voorkomen van problemen in de start van het  schooljaar. We moeten als sector veel duidelijker zijn in wat we willen. Alle scholen die van ECK gebruik (gaan) maken, zijn van harte uitgenodigd zich (alsnog) aan te sluiten. Dat kan via dit formulier. (Ben je al aangemeld, hoef je je niet nog een keer aan te melden.)

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie