Programma 37ste saMBO-ICT conferentie

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari zal de 37ste saMBO-ICT conferentie plaatsvinden. We zijn deze keer te gast bij Zadkine in het historische Technikon-complex op het Benthemplein in hartje Rotterdam. Het thema ’Samen veilig delen’ zal als rode draad door het programma heen lopen. Delen zit de mbo instellingen in de genen, veilig verdient nog wel wat aandacht… . Het is de programmacommissie weer gelukt een gevarieerd programma samen te stellen. Naast de bekende thema’s is er speciale aandacht voor Informatie Beveiliging en Privacy en Onderwijslogistiek. Laat u bijpraten en inspireren, wissel uit en geniet van twee dagen Rotterdam!


Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partijen:

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie