Presentaties kennisdelingsbijeenkomst Office 365

Afgelopen vrijdag vond er weer een kennisdelingsbijeenkomst Office 365 plaats op locatie, waarbij deze keer het Graafschap College optrad als gastheer. Een vol en gevarieerd programma, waar veel deelnemers op afkwamen. Opvallend is de openheid waarmee deelnemende instellingen hun successen, maar ook de valkuilen delen die opdoemen bij de implementatie van Office 365. Ook de verdiepingssesssies, waaronder een aantal hands-on workshops, voorzien duidelijk in een behoefte. Duidelijk werd dat er al veel mogelijk is met Office 365, maar dat er ook nog de nodige wensen zijn. Microsoft staat daar uiteraard voor open en nodigt gebruikers uit deze via edu.uservoice.com te delen.

De volgende bijeenkomst zal gehouden worden in april of mei bij Microsoft op Schiphol.
Een aantal presentaties is al beschikbaar. De rest kunnen we hopelijk zo snel mogelijk op de website plaatsen.

Reacties (0)
Geef een reactie