Ambassadeursbijeenkomst ROC A12, 31-05-2016

Dinsdag 31 mei 2016 waren we te gast bij ROC A12 in Velp met als gastheer Martijn Bijleveld en met een heel vol programma, met als thema: “Effectief leren met ICT”.
We begonnen de dag uiteraard met nieuws vanuit Kennisnet en saMBO-ICT, waarbij Martine Kramer en Jan Bartling zich wonderwel aan de tijd hielden. Daarna was het Michel van Ast die een korte inleiding verzorgde rond “Kleppen dicht!” met aansluitend korte workshopsessies in carousselvorm waarbij de praktijk bij A12 verder werd toegelicht door Michel, Martijn en zijn collega David Gerritsen (i-coach).

In de middag inleidingen met aansluitend verdiepende workshops van Jannemieke Wijgergangs (Alg. directeur ROC A12) en Paulien Schimmer over Andersom organiseren en Margriet Wassing (ROC Midden-Nederland) met: Ontwerp je eigen (blended) e-learning module in 6 stappen.

Tenslotte gaf Frans Schouwenburg van Kennisnet een voorpresentatie van het boek “Dat kan bij ons niet!” dat in juni uitkomt. Het is een prachtig inspiratieboek over vernieuwende concepten en ontwikkelingen in het MBO, met een verzameling van 8 portretten van mbo-opleidingen die innoverende oplossingen zochten en vonden voor lastige onderwijsvraagstukken.

Reacties (0)
Geef een reactie