Gezocht: goede ideeën voor Dé Onderwijsdagen

Ook dit jaar is saMBO-ICT betrokken bij de organisatie van Dé Onderwijsdagen 2016 met als thema onderwijs op maat, in handen van Kennisnet en SURF. De preconferentie staat dit jaar in het teken van de flexibele en persoonlijke digitale leeromgeving.  Voor de preconferentie en voor beide congresdagen is de organisatie op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve ideeën.

Hiervoor is een call for subjects geopend: een zoektocht naar goede ideeën voor onderwerpen, sessievormen en sprekers. Andere creatieve suggesties voor het congres zijn ook van harte welkom.

De call for subjects is laagdrempelig. Het gaat niet om volledige voorstellen, maar om leuke eerste ideeën voor het congres. Heb jij een goed voorstel voor een spreker (keynote of een minder bekende naam met een goed verhaal), onderwerp of sessievorm? Of heb je een andere creatieve suggestie voor Dé Onderwijsdagen 2016? Vul dan het formulier voor de call for subjects in.

De call for subjects is geopend t/m 1 april. Na sluiting van de call worden alle ingezonden ideeën bekeken en de grote lijnen van het congres bepaald. Daarna komt de call for proposals. Hierbij kunnen sessievoorstellen ingediend worden voor Dé Onderwijsdagen 2016.

Reacties (0)
Geef een reactie