Ict-monitor mbo 2015

Steeds meer mbo-instellingen ontwikkelen beleid op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Dit is een van de opvallende uitkomsten uit de Ict-monitor mbo 2015, het onderzoek van Kennisnet en saMBO-ICT naar de inzet van ict in het mbo.

De Ict-monitor mbo 2015 maakt voor instellingen inzichtelijk hoe zij zich op het gebied van ict verhouden tot andere instellingen. De monitor is tot stand gekomen dankzij de medewerking van 27 mbo-instellingen die een digitale vragenlijst hebben ingevuld over hun ict-organisatie, -innovatie, -infrastructuur, -applicaties, -formatie, en -kosten.


De monitor is voor de derde achtereenvolgende keer uitgezet in het mbo en tot stand gebracht in samenwerking met saMBO-ICT en Berenschot. In totaal hebben nu 48 mbo-instellingen aan de monitor meegedaan.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie