Bedrijvenbijeenkomst IBP in het mbo

saMBO-ICT organiseert in samenwerking met Kennisnet en SURF een bijeenkomst voor bedrijven die op één of andere wijze zijn betrokken bij Informatiebeveiliging en Privacy (IBP) in het mbo. Er is veel vraag vanuit bedrijven naar overleg met saMBO-ICT in dit kader. Men wil diensten of producten afstemmen op de aanpak die in het mbo wordt gehanteerd en op de vraag die hieruit voortkomt. Ook leven er vragen ten aanzien van de mogelijke ontwikkeling van nieuwe diensten of producten die hierbij aansluiten.

Vandaar het initiatief al die bedrijven uit te nodigen om kennis te maken met de ontwikkelingen rond IBP in het mbo en de gelegenheid te geven om daar ook vragen over te stellen. Het gaat dan om bedrijven die vanuit verschillende perspectieven hier een belang bij hebben zoals:

  • Consultancy bureau’s (advisering, awareness, implementatie, architectuur, audits)
  • Technische ondersteuning (reviews en tests, inrichting, architectuur)
  • Onderwijs leveranciers: educatieve uitgevers en distributiehuizen, administratiesystemen, planningstools, ….
  • Accountancy bureau’s (audits, verklaringen)
  • IBP tooling (monitoring en management, assessment, awareness, apps, …..)

De bijeenkomst is op vrijdagmiddag 26 februari van 14.00 – 17.00 uur bij saMBO-ICT in Woerden.
U kunt zich via dit formulier aanmelden.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie