Kennisnet en saMBO-ICT: Van dromen naar zien

In het mbo wordt volop gebruik gemaakt van ict. Om de kwaliteit van het leren te verbeteren, om studenten voor te bereiden op de beroepen van de toekomst en om het onderwijs effectief en efficiënt te organiseren. Kennisnet en saMBO-ICT geven inzicht in hoe ict wordt gebruikt in het mbo en brengen de toekomst in beeld. Daarbij is het van belang om niet alleen te dromen, maar de mogelijkheden en beperkingen ook daadwerkelijk te zien. Wat weten we inmiddels over wat werkt, en wat niet… en hoe benutten we deze kennis? En waarmee moeten we rekening houden als het gaat om zaken als privacy en de beveiliging van informatie?

Tijdens de workshops die Kennisnet en saMBO­-ICT verzorgen op Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT in Groningen gaan we graag met u in gesprek over hoe we ict laten werken voor het onderwijs en welke ondersteuning we het onderwijs bieden. Dat doen we in een afwisselend programma, waarbij ruimte is voor dromen, maar bovenal voor zien. Wat is nu allemaal al mogelijk en wat kan er straks!

Onderwerpen die in onze workshops in ieder geval aan de orde zullen komen zijn:
Trendrapport 2016-2017, Innovatief MBO, Informatiebeveiliging, MBOcloud: Regie op leermiddelen, Privacy: zo regel je het goed en Doorontwikkeling BRON

Kijk voor een compleet overzicht van alle workshops op het programmaoverzicht van de conferentie.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie