Kennisdeling Office 365, 9 december

kennisdelingO365-160Thema: Office 365 in het onderwijs
Datum: 9 december 2015
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: ROC Mondriaan, Leeghwaterplein 72, 2521 DB Den Haag

Deze keer wat minder over Office 365 in de klas, maar meer over hoe Office 365 je kan helpen om jouw onderwijs te organiseren. Lijkt misschien een beetje saai, maar het tegendeel is waar. Naast bijdragen vanuit Microsoft zelf opnieuw veel voorbeelden uit de praktijk, gepresenteerd vanuit verschillende instellingen.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot woensdag 2 december via dit formulier.

Het (concept)programma ziet er nu zo uit:

 9.30 uur Ontvangst met koffie/thee
10.00 uur Welkom vanuit Programmacommissie & Microsoft
10.10 uur Organiseren met Office 365 Erwin Theunissen, MicrosoftWat is nieuw rondom Organiseren van onderwijs met Office 365 en wat kun je ermee?
10.40 uur Summa College Paul Hulsbosch: Implementatie van SuSe (Summa Search) dat gemaakt is in SharePoint 2013 en gebruikt wordt voor het de opslag van digitaal lesmateriaal in de ruimste zin met behulp van metadata.
11.10 uur Pauze
11.20 uur Nova College – Digitaal examen dossier naar teamsites in Office 365
Het Nova College heeft een begin gemaakt om de student examen dossiers te digitaliseren. Het gaat om het bewijsmateriaal op basis waarvan is / wordt gediplomeerd. Essentie is dat dit een universele oplossing is die gebruik maakt van Office 365 SharePoint. Daarmee is deze oplossing eenvoudig over te nemen door andere ROC ’s –  Circle Software / Rob Smit
11.50 uur ID College – Onderwijscatalogus op basis van SharePoint – Hans Hoogduijn
12.20 uur Deltion College – Dennis van de Pol  Integraal inzicht studentendossier m.b.v. SharePointDeltion College heeft inzicht verbeterd in de prestaties van studenten aan de hand van een dashboard, gebouwd op Sharepoint 2013 Solutions. Dit verbeterde inzicht geeft Deltion College meer grip op studenten en de mogelijkheid hen beter te begeleiden.
12.50 uur Lunchen & Netwerken
13.30 uur Landstede Connect bij Landstede, digitale werkplek voor medewerkers met Office 365 Bert Lammers
14.00 uur SintLucas – Implementatie Office 365, “Kwestie” van loslaten Pieter Vorstenbosch vertelt in deze sessie welke keuzes SintLucas heeft  gemaakt rondom de implementatie van Ofiice365. Dit verhaal is vers van de pers, zij zijn op 9-11met de hele organisatie overgegaan naar Office365.
14.30 uur Ronde tafel gesprekken 2 rondes presentatoren
15.30 uur Wrap up
15.45 uur Borrel

De locatie Leeghwaterplein 72 van ROC Mondriaan ligt op 5 minuten lopen van het station Hollands Spoor in den Haag.
Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage.

Reacties (0)
Geef een reactie