Seminar Meldplicht datalekken, 8 december

Seminar Meldplicht DatalekkenOp dinsdag 8 december 2015 organiseert SURFacademy het seminar Meldplicht datalekken: de toepassing voor het onderwijs. In dit seminar komt o.a. aan bod welke verplichtingen de meldplicht datalekken met zich mee brengt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Zowel private als publieke organisaties die persoonsgegevens verwerken worden met ingang van 1 januari 2016 verplicht om inbreuken op de beveiliging te melden die leiden tot bijvoorbeeld diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens. Tevens informeren enkele leveranciers u over de opties die er op ICT-gebied zijn.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 8 december van 09:00-13:00 uur in het SURF kantoor, Utrecht.

Meer informatie en inschrijven kan hier.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie