Terugblik 31e saMBO-ICT conferentie

TerugblikIn de evaluatie van de 31e saMBO-ICT conferentie bij het Horizon College in Heerhugowaard was er vooral veel waardering en lof voor de gastvrije ontvangst, de uitstekende organisatie en de inzet van de studenten van de opleidingen Horeca, Brood & Banket en Facilitaire Dienstverlening. The proof of the pudding is in the eating… en dat kiezen lastig is bleek wel uit de rij wachtenden bij het lunch buffet!

Het avondprogramma bestond ditmaal uit een keynote, rondleiding en werk-diner. Welke voorzieningen verwacht je in de toekomstige school en welke toepassingen/doelgroepen horen daarbij. Het antwoord daarop bleek nog best lastig. Verbinding zoeken met de (directe) omgeving vormde de rode daad in de antwoorden. Denk hierbij aan combinaties tussen school en station/seats2meet/buurt- of evenementencentrum. Maar ook de verbinding met bijv. ouderen in de vorm van een ICT helpdesk. Wat meer controversieel genoemd is het inzetten van een school als jeugdgevangenis of daklozenopvang…

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie