1e saMBO-ICT IBP conferentie

TaskforceIBP160Op woensdag 22 april organiseren Kennisnet en saMBO-ICT de 1e saMBO-ICT IBP conferentie bij de MBO Raad in Woerden. Een klein jaar geleden zijn we begonnen met het actieprogramma Informatiebeveiliging en Privacy. De eerste documenten zijn opgeleverd en de scholing verloopt voortvarend. In maart rondt de eerste groep deelnemers de masterclasses af en start de tweede. Inmiddels zijn 47 MBO instellingen actief betrokken bij het programma, hetzij als lid van de Taskforce of als deelnemer aan de scholing. Een van de speerpunten van het programma is kennisdeling. Scholing is gestart, documenten zijn beschikbaar op de sites van saMBO-ICT en Kennisnet. En in april bieden we de eerste IB (informatiebeveiliging) en Privacy conferentie aan.

Doelgroep voor de conferentie zijn die mensen die binnen hun instelling actief bezig zijn met Informatiebeveiliging en/of Privacy. Dat zijn in veel gevallen natuurlijk de deelnemers aan de masterclasses IB en Privacy, maar dat kunnen ook nog anderen zijn. Onze contacten tot nu toe laten een brede doelgroep zien, afhankelijk van de positionering van het thema IB en Privacy. We zien medewerkers met verschillende achtergronden:

  • Kwaliteitszorg;
  • Control / compliance afdeling;
  • Informatiemanagement;
  • Onafhankelijke functionaris rechtstreeks onder College van Bestuur (Security officer);
  • Operationele dienst ICT;
  • Privacy medewerkers en IB medewerker.

Er zijn uiteraard nog andere mogelijkheden. Het is duidelijk geen ICT feestje en dat moet het ook niet zijn. Als lezer kunt het beste zelf beoordelen met wie deze uitnodiging in uw organisatie gedeeld kan worden. We hopen in ieder geval 1 of meerdere medewerkers per instelling op de 22e april te mogen begroeten. Bekijk hier alvast het programma.

Aanmelden voor deze conferentie kan via dit formulier.

 

Reacties (0)
Geef een reactie