Vooraankondiging 29e saMBO-ICT conferentie

Schapen160Op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2014 zal de 29e saMBO-ICT conferentie plaatsvinden. Ditmaal zijn we te gast in de Achterhoek bij het Graafschap College in Doetinchem.

Het programma voor beide dagen begint steeds concretere vormen aan te nemen en is hier te vinden. Informatiebeveiligingsbeleid zal als een rode draad door de conferentie heenlopen en herkenbaar zijn in zowel de keynotes als een aantal workshops. Verder zal er weer ruim aandacht besteed worden aan lopende thema’s als MBO Cloud en iFoV.

– Op woensdagavond 15 januari om 18.00 uur starten we voor de liefhebbers met een (mini) keynote door Ludo Cuijpers, gevolgd door een netwerkbuffet.

– Donderdagmorgen 16 januari om 9.00 zetten we het programma voort op het Graafschap College, locatie Maria Montessoristraat in Doetinchem. We starten als vanouds met een keynote, gevolgd door een viertal rondes met workshops voor en door instellingen. Zoals gebruikelijk sluiten we af met een inspirerende keynote spreker en de overdracht aan de Aeres Groep die de organisatie van de 30e conferentie in Barneveld voor haar rekening zal nemen.

Aanmelden
De uitnodiging met link naar het aanmeldingsformulier is verstuurd naar onze contactpersonen bij de deelnemende instellingen en bedrijven. Er geldt een maximum van vier deelnemers per onderwijsinstelling en één deelnemer per bedrijf.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie