Ontwikkeling Leergang DA gestart

LeergangDANa het vorige bericht is er het nodige aan de voorbereiding gedaan. Er is een programmacommissie gevormd en op 4 december 2013 komen we voor het eerst bij elkaar om ons over de leergang en de opzet ervan te buigen. Het is de bedoeling dat we in een drietal sessies de leergang ‘in elkaar gaan steken’. We mikken er op om de leergang in het eerste kwartaal van 2014 voor het eerst te geven.

Met wat we tijdens deze eerste keer leren stellen we de leergang bij en we organiseren de bijgestelde leergang in 2014 nog 2x in de periode tussen de herfst- en de kerstvakantie.

In de bijlage treffen jullie de aanpak aan om de leergang tot stand te brengen. Op de laatste pagina staan de onderwerpen waar we in eerste instantie aan denken, maar… de programmacommisie gaat zich daar vanaf 4.12 over buigen.

Reacties (0)
Geef een reactie