28e Conferentie saMBO-ICT bij Landstede in Zwolle

Woensdag 18 en donderdag 19 september zijn we te gast bij Landstede in Zwolle voor de 28e conferentie van saMBO-ICT.

Het programma is inmiddels definitief. We starten woensdag aan het eind van de middag met een informele “netwerk” avond. Donderdag laat de vertrouwde formule zien met twee keynotes en een 20 tal workshops. Met Tim van de Werf (MyBellApp) als jongste keynote spreker ooit trappen we af. De inhoud van de workshops is weer zeer divers. Alle presentaties zijn na de conferentie terug te vinden op de website. We eindigen de dag met een keynote van Frank Kalshoven, bekend van o.a. zijn columns en als oprichter van De Argumentenfabriek.
Het volledige programma met uitgebreide workshopomschrijvingen en andere informatie is ook gepubliceerd op een voor smartphones en tablets geoptimaliseerde website zodat wie dat wil alle actuele informatie makkelijk bij de hand heeft.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie