Vooraankondiging Gebruikersdag QlikView 6 jun 2013

Bijeenkomst: Gebruikersdag QlikView 
Datum: 6 juni 2013 
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: INoffice, Polanerbaan 13 H in Woerden

Op dit moment gebruiken reeds 17 MBO instellingen tot volle tevredenheid QlikView. Regelmatig vinden die elkaar om kennis, ideeën en qlikviews uit te wisselen. Een goed voorbeeld daarvan is het initiatief van het Graafschap College, het Nova College en het Aventus om samen de zogenaamde resultatenbox op basis van de MBO informatie encyclopedie te ontwikkelen. Deze is nu klaar en in gebruik genomen.

De volgende stap die we als samenwerkende instelling willen organiseren is een Gebruikersdag QlikView. Onder de bekende vlag van saMBO-ICT is deze gepland op donderdag 6 juni 2013 van 10.00 – 15.00 uur op de locatie van FNV Bouw, Houttuinlaan 3 in Woerden.

De dagindeling is als volgt:
– Een plenaire ochtendsessie waarin een aantal presentaties met fraaie en innovatieve qlikviews te zien zullen zijn.
– Een middagsessie waarin we onderscheid maken tussen de ontwikkelaars en de managers. Het idee is om met de ontwikkelaars technische aspecten te bespreken en met de managers de implementatiestrategie, samenwerkingsvormen etc.

Alle leden van saMBO-ICT die QlikView gebruiken of willen gaan gebruiken zijn welkom.

 

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie