Conferentie volgen via Twitter

Ook zij die om welke reden dan ook niet op de conferentie aanwezig konden zijn hebben dankzij de vele aanwezigen die Twitter gebruikten een en ander prima kunnen volgen. Meer dan zestig mensen hebben in de aanloop naar en tijdens de conferentie meer dan 400 tweets verstuurd. Veel deelnemers hielden het op een paar berichten, maar er waren natuurlijk ook uitschieters!

Joël de Bruijn spande de kroon met maar liefst 70 berichten. Maar hij deed meer! Van iedere sessie die hij bijwoonde publiceerde hij een verslag op zijn weblog. Ook Willem van Dinther deed verslag via Twitter en zijn weblog. Karin Winters plaatste ook een uitgebreid bericht met een verslag van deze dag. Een overzicht van alle tweets is hier te vinden. Een ander overzicht brengt alles grafisch in beeld. Door indrukken, links en verslagen zo met elkaar te delen krijgt de conferentie meerwaarde en kan ook na afloop een en ander nog eens nader bestudeerd worden. Iedereen dus hartelijk bedankt voor alle bijdragen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie