Vooraankondiging Kennisdeling SharePoint 1 juni 2012

Thema: WWW (Weten Wat Werkt) met SharePoint, BI en SharePoint
Datum: 1 juni 2012
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Op 1 juni staat de volgende kennisdeling SharePoint gepland bij Microsoft. Het gaat deze keer over Business Intelligence (BI). Een onderwerp waar wel veel over gesproken wordt,  maar nog weinig echt gebruik van wordt gemaakt. Nu gaan door teruglopende budgetten en een verscherpte controle op de regelgeving wel steeds meer scholen over op vormen van BI. Tijdens deze kennisdeling komen drie instellingen en een expert van Microsoft aan het woord over hun ideeën rondom dit thema. Aan het einde van de dag heb je in elk geval een beeld hoe anderen omgaan met dit thema.

Is het inderdaad mogelijk om in één oogopslag te zien hoe de organisatie ervoor staat. Beslissingen kunnen beter onderbouwd genomen worden en weten waar je op stuurt is natuurlijk van belang. Het gaat dan om ordening van data en het leggen van verbanden tussen de diverse sets van informatie.

Daarnaast hebben we een terugkoppeling beloofd van de taxonomie sessie eerder dit jaar. Daar is een grote groep instellingen de afgelopen periode actief mee bezig geweest en levert interessante uitgangspunten op.

Een dag met een boeiend programma, waarbij je je wellicht ook moet bedenken dat anderen uit jouw organisatie ook interesse hebben voor deze onderwerpen. Denk dan aan CVB, directeuren, controllers en informatiemanagers bijvoorbeeld.

Reacties (0)
Geef een reactie