saMBO-ICT Gebruikersdag 10 januari 2011

De eerste gezamenlijke gebruikersdag van saMBO-ICT in 2011 stond in het teken van examens. Hoofdonderdelen van het programma waren een presentatie van DUO over VAVO examens en een presentatie van Jan Bartling (saMBO-ICT) over de digitale examens voor taal en rekenen, die er ook voor het mbo aan komen.

De agenda voor het ochtendgedeelte van de Gezamenlijke gebruikersdag op maandag 10 januari 2011 in Ede was als volgt:

  1. VAVO door DUO
  2. saMBO-ICT mededelingen
  3. Diverse BRON zaken door DUO
  4. Digitale examinering door Jan Bartling
  5. Rondvraag en sluiting

Aansluitend op het gezamenlijke programma kwamen de gebruikersgroepen EduArte en Magister in een eigen bijeenkomst bijeen van ongeveer 13.00 tot 16.00 uur. De gebruikersgroep Edictis hield een eigen bijeenkomst op 11 januari 2011.

Reacties (0)
Geef een reactie