Kennisdeling Chipcard/AAR 18 november 2010

Op 18 november 2010 vond de 2e kennisdelingsbijeenkomst over Chipcards / AAR plaats. We waren te gast bij ROC van Amsterdam, Tempelhofstraat 80, 1043 EB Amsterdam.

Ochtendprogramma (9.30 – 12.30 uur)

Voor de pauze 3 korte presentaties van instellingen over het thema ‘de docent’, waarbij ingegaan is op de vragen welke instructie docenten krijgen, welke middelen en informatie voor de docenten ten behoeve van de uitvoering beschikbaar zijn en hoe gevolgd wordt dat alle docenten volledig en juist aan- en/of afwezigheid registreren. Daarnaast ging Kennisnet met de aanwezigen in gesprek gaan over hun plan voor een onderzoek naar het gebruik van Smartphones bij aan- en afwezigheidsregistratie. Na de pauze is in ronde tafel gesprekken met de inleiders dieper op de materie ingegaan.

In onderstaande bijlagen staan de presentaties van het ochtendprogramma.

Middagprogramma (13.15 – 15.00 uur)

Twee leveranciers, Nedap en Simac, zijn voor hun eigen gebruikers, die lid zijn van saMBO-ICT, ingegaan op het thema van het ochtendprogramma en op de vraag wat de plannen voor de toekomst zijn.

De deelnemers waren na afloop positief over de kennis die gedeeld is en vroegen om een vervolg. De volgende bijeenkomsten zijn op 4 februari en 9 juni 2011.
Reacties (0)
Geef een reactie