De 47e MBO Digitaal Conferentie wordt gehouden op 26 en 27 januari 2023 en wordt samen met Zadkine en het Grafisch Lyceum Rotterdam georganiseerd.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en beloofd het ook dit keer weer een gezellig en interessante conferentie te worden. Met 32 workshops en keynotes van Lodewijk Asscher samen met Berent Daan, Meneer Megens en Özcan “Eus” Akyol zijn weer alle ingrediënten voor een geslaagde conferentie aanwezig. Zeker ook de moeite waard is de rondleiding op donderdag bij het Grafisch Lyceum. Hier krijgen we een kijkje in de moderne wereld van audio visuele toepassingen en hoe dit in het onderwijs vorm krijgt. Voor de meest actuele informatie kun je kijken op de conferentiewebsite.

Helaas is inschrijven voor de conferentie niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Indien er zich mensen afmelden komen deze plaatsen weer beschikbaar. Kijk dus regelmatig op de website van de conferentie.

Hierbij ook het dringende verzoek aan deelnemers die zich hebben ingeschreven, maar verhinderd zijn; je kunt via de inschrijflink afmelden voor de conferentie, waardoor je plek weer beschikbaar is voor andere geïnteresseerden. Dank alvast voor deze collegialiteit!