Vooraankondiging Gebruikersdag 14 oktober 2024

Al sinds 2010 organiseren we gebruikersdagen rondom de Student Informatie Systemen. Ook in 2024-2025 gaan we daar mee door. Tijdens de eerstvolgende gebruikersdag op 14 oktober gaan we in op de impact van het nieuwe kabinet op het mbo. Ook geven we informatieve updates vanuit DUO, SBB en MBO Digitaal.

Waarschijnlijk komen ook de volgende onderwerpen aan bod: Leeroverzicht/RIO en informatie over de API die SBB gemaakt heeft voor de BPV Monitor. De gebruikersdagen vinden om en om via Teams en fysiek in Utrecht plaats. De gebruikersdag op 14 oktober is in Utrecht, dus ook weer alle kans om te netwerken met de collega’s van andere mbo-scholen. Het gezamenlijke ochtendprogramma is van 10:00 tot 12:15 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en ‘s middags vanaf 13:00 uur komen de gebruikersgroepen Eduarte, Osiris, Magister en Peoplesoft elk in een eigen bijeenkomst samen.

Alle informatie, ook het volledige vergaderrooster en de mogelijkheid tot aanmelden voor de bijeenkomst van 14 oktober, staat onder Gebruikersdagen.

Reacties (0)
Geef een reactie