Mijlpaal: goedkeuring eerste set afspraken voor de Edu-V keurmerken

De eerste versie van het afsprakenstelsel is goedgekeurd. Dat was reden voor taart bij Edu-V. Deze versie vormt namelijk de basis voor de keurmerken die leveranciers van digitale onderwijs- en leermiddelen zullen gebruiken om aan te tonen dat ze voldoen aan de afspraken voor digitale gegevensuitwisseling.

Impact op scholen en onderwijs

Dankzij de keurmerken worden scholen niet alleen ontzorgd, maar kunnen zij ook beter inspelen op de individuele behoeften van hun studenten, en de kwaliteit van het onderwijs verder verbeteren.

Meer dan 50 leveranciers melden zich aan

Meer dan 50 leveranciers hebben zich al aangemeld om deze eerste afspraken te implementeren. Dit toont aan dat er een breed draagvlak is binnen de sector om samen te werken aan toekomstbestendig digitaal onderwijs.

Dank aan alle betrokkenen

Deze mijlpaal is bereikt dankzij de inzet van vele betrokkenen. Edu-V bedankt speciaal de werkgroepleden, klankbordgroepleden en focusgroepleden voor hun onmisbare bijdrage en samenwerking.

Doe je mee?

Dit is slechts één van de vele mijlpalen die Edu-V hoopt te bereiken. Het programma is nog steeds op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze keurmerken. Meld je hier aan om mee te denken en samen te werken aan de toekomst van digitaal onderwijs.

Reacties (0)
Geef een reactie