Nazomer-update project OKE

Afgelopen maanden is weer hard gewerkt binnen OKE. In september levert het project OKE de functionele beschrijving 1.0 op voor de OKE-koppelingen OOAPI (kennisexamens). Hiermee is de functionaliteit vastgesteld voor hoe de OKE-koppelingen werken en gebouwd moeten worden voor gebruik bij de scholen.
Het project OKE is gestart met de extra beschrijving en bouw voor gebruik van de OKE-koppelingen ten behoeve van praktijkexamens. In het schooljaar 2024-2025 willen we door middel van een pilot de beschrijving en bouw testen en opleveren voor gebruik vanaf het schooljaar 2025-2026.

MBO Digitaal conferentie 2024

Tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 3 en 4 oktober vertellen we in verschillende workshopssessies (van o.a. Npuls en VISTA college) meer over de OKE-vorderingen en resultaten. Meer informatie over de workshops volgt via de conferentiewebsite.

NED conferentie 2024

Het lijkt nog ver weg, maar noteer ‘m maar vast in de agenda: op 12 december 2024 organiseert het NED weer een conferentie in Domstad in Utrecht. Alle relevante onderwerpen op het gebied van digitalisering van het examenproces komen hier weer aan bod. Binnenkort meer informatie en update via deze website en onze NED-pagina.

Deel je ervaringen met ons!

MBO Digitaal interviewt elke maand een school die zich voorbereidt op de implementatie van de OKE-koppelingen en digitaal examineren. Lijkt het je leuk om je ervaringen (kansen en struikelblokken) met ons te delen, stuur dan een mail naar p.dejong@mbodigitaal.nl


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond OKE via MBO Digitaal op: Netwerk Examinering en Digitalisering.

Reacties (0)
Geef een reactie