Netwerk Informatiemanagement – Samen doen

Op 27 juni 2024 kwamen 25 enthousiaste deelnemers van het Netwerk Informatiemanagement (IM) bijeen. De ochtend begon met inspirerende presentaties en discussies. De regiegroep IM deelde hun visie en strategie voor de toekomst, met nadruk op samenwerking en begeleiding van de werkgroepen bij diverse klussen.
Vincent van Hunnik vervolgde met een gedetailleerde presentatie over het belang van de DIM (Doel-Inspanning-Middelen) en het ontwikkelen van een toekomstbestendige informatievoorziening. Deelnemers werden aangemoedigd om hun eigen prioriteiten en tijdlijnen uit te werken. Vanwege de urgentie en het belang van de DIM is besloten om na het zomerreces een deep dive sessie te organiseren om de gezamenlijke MBO DIM te vervolmaken.

Kon je niet aanwezig zijn maar wilde je dit wel graag, dan kun je je natuurlijk altijd melden bij de regiegroep. Dat geldt natuurlijk ook voor één van de andere onderstaande klussen. (Wel lid zijn of worden van de netwerkgroep IM – MBO digitaal)

De lunchpauze bood een uitstekende gelegenheid voor deelnemers om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Middagprogramma
In de middag werden korte pitches gehouden over diverse klussen:
• Onderwijsstandaarden in het MBO
• Flexibel rooster
• Proces eigenaar data
• Leergang IM
• MORA & OOAPI | Mappingstart

Deze pitches vormden de start voor de werkgroep sessies, waarin deelnemers samenwerkten aan concrete actieplannen voor de gepresenteerde klussen. Er heerste een positieve en productieve sfeer tijdens de sessies, en aan het einde van de dag werden de resultaten gedeeld met de groep en vervolg afspraken gemaakt.
De dag werd afgesloten met een borrel, waar deelnemers verder konden netwerken en de dag konden evalueren.
De Netwerkdag werd als zeer succesvol ervaren, met veel positieve energie en een goede start voor de verschillende klussen die in de middag zijn geïnitieerd.
Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze inspirerende dag!
Namens de Regiegroep, Dennis van Oeveren

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie