50e MBO Digitaal Conferentie: start inschrijving en workshopvoorstellen

De voorbereiding voor 50e MBO Digitaal Conferentie is in volle gang. Dit keer vindt de conferentie plaats op donderdag 3 oktober en vrijdag 4 oktober 2024 bij VISTA college in Maastricht.

Inschrijving conferentie

Vanaf 3 juni 2024 is het mogelijk om je in te schrijven voor deze feestelijke jubileumconferentie. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Workshop indienen

Ook zijn wij op zoek naar vele mooie workshops/presentaties die te maken hebben met de digitalisering in het mbo. Heb jij een mooi voorbeeld uit de praktijk dat je graag wilt delen tijdens de MBO Digitaal Conferentie? Aarzel dan niet om een workshopvoorstel in te dienen via dit formulier. Alle workshops staan op de vrijdag gepland.

Sluitingstermijn workshops

Het indienen van workshops kan tot uiterlijk 15 juni 2024. Hierna zal de programmacommissie een definitieve keuze maken weer een mooi afwisselend programma samen te stellen. We zien jouw workshopvoorstel graag komen!

Reacties (0)
Geef een reactie