Save the date: SURF Summit op 9 oktober 2024

Zet 9 oktober alvast in de agenda, dan is de SURF Summit 2024. De jaarlijkse catch-up voor (mbo) bestuurders, Coördinerend SURF Contactpersonen en andere bestuurlijke relaties van SURF, over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale technologie.

Tijdens de Summit praat SURF je als eerste bij over de ontwikkelingen die grote impact hebben op de coöperatie en waar SURF samen met mbo, hbo en wo op wil inspelen. De SURF Summit is daarnaast hét event om Coördinerend SURF Contactpersonen (CSC’s) en bestuurlijke relaties van SURF (sectoroverstijgend) te ontmoeten en te spreken. Het evenement vindt plaats op een unieke locatie: het Drijvend Paviljoen gelegen in de Dokhaven van de RDM Campus in Rotterdam. Door de samenkomst van de Hogeschool Rotterdam, Techniek College Rotterdam en een breed scala aan startups is dit een kweekvijver voor innovatie.

Meer informatie

De SURF Summit 2024 is op 9 oktober 2024 van 15.00 – 18.00 uur met aansluitend een diner. Informatie over het thema, het programma en de sprekers volgen. Kijk hier de terugblik op de SURF Summit van 2023 bij Naturalis in Leiden.

 

Reacties (0)
Geef een reactie