Pascal van de Kaa verkent ‘Doorpakkerspool’ in het mbo

Meer grip krijgen op het vinden, opleiden en vasthouden van de juiste werknemers om de digitale transformatie een slinger te kunnen geven, dat is de opdracht waarmee Pascal van de Kaa komend half jaar voor MBO Digitaal aan de slag gaat.

Pascal: ‘Als mbo-sector hebben we de komende jaren een grote uitdaging om de digitale transformatie handen en voeten te geven. We hebben daarvoor werknemers nodig die out-of-the-box kunnen denken, de juiste kennis en expertise hebben en in staat zijn om te verbinden tussen de landelijke programma’s, de instellingen en partners. De bestuurders signaleren dat het steeds lastiger is om de juiste ‘Doorpakkers’ te vinden. Op de laatste MBO Digitaal conferentie hebben zij MBO Digitaal daarom gevraagd om hier eens in te duiken. Zouden we in het mbo aan bepaalde wieltjes kunnen draaien, samenwerken op een aantal vlakken, zodat we meer grip krijgen op deze uitdaging?’

Pascal van de Kaa gaat op maandagen en vrijdagen bij MBO Digitaal aan de slag. Daarnaast is ze werkzaam als projectmanager Team Content Creation (Collectie open leermateriaal bij het ROC van Amsterdam), Expert Open Leermaterialen bij Npuls en voor het Strategieteam Sociale Innovatie werkt ze aan de Onderzoeksfase Opdracht ‘verbindende rollen’.

Reacties (0)
Geef een reactie