Gezocht: leveranciers die op 1 maart willen meedenken over de applicatiecatalogus

De afgelopen maanden heeft de werkgroep van het programma Cyberveiligheid mbo hard gewerkt aan een eerste versie van het programma van eisen (PvE) voor de onderwijs applicatiecatalogus. We hebben hiervoor samen met mbo-instellingen, Kennisnet en SURF userstories opgesteld.

Graag gaan we, via ons netwerk Samendoen, in gesprek over hoe we de applicatiecatalogus tot een succes kunnen maken. Hoe werken we samen om te komen tot een goed gevulde applicatiecatalogus? Welke afspraken moeten we hiervoor maken en hoe verlopen de processen hiervoor? Allerlei vragen waarover we, op 1 maart 2024, graag met een aantal leveranciers van onderwijsapplicaties van gedachten wisselen. Ons netwerk Samendoen heeft hiervoor een uitnodiging ontvangen en er zijn nog een aantal plaatsen vrij om deel te nemen. Ben jij leverancier en wil jij ook meedenken? Meld je dan, voor 26 februari!

Meedenken en aanmelden

Datum I 1 maart 2024 I 10:00 – 15:00 uur
Aanmelden voor 26 februari via deze link. Helaas geldt wel, vol is vol.
Locatie I Cursus- en vergadercentrum Domstad I Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Meer informatie
 over de applicatiecatalogus vind je hier

 

Reacties (0)
Geef een reactie