Nieuwsbrief 111 is uit!

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief van MBO Digitaal verschenen met daarin aandacht voor de volgende onderwerpen: Gebruikersdag, MBO Digitaal Conferentie, Implementatie OKE, GRC-applicatie, Datadinsdag, CIO raad, Conferentie Edu-V, Npuls-bijeenkomsten.

Bekijk hier de nieuwsbrief

Zoals je kunt zien is onze nieuwsbrief vernieuwd. Ook verschijnen we vaker: 1 x per maand in plaats van 1x per 6 weken. We gaan er vanuit dat je als trouwe lezer graag op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in onze gebruikersgroepen, netwerken en programma’s. Mocht je onze maandelijkse post toch niet meer willen ontvangen, dan vragen we je vriendelijk om je af te melden via de afmeldknop in de nieuwsbrief.

Aanmelden en attenderen

Een collega attenderen op de nieuwsbrief van MBO Digitaal? Stuur de nieuwsbrief gerust door. Aanmelden voor de nieuwsbrief van MBO Digitaal en andere nieuwsbrieven van de MBO Raad kan hier.

Volgende nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 8 februari 2024.

Reacties (0)
Geef een reactie