Save the date: 49e MBO Digitaal conferentie op 7 en 8 maart 2024

De voorbereidingen voor de volgende MBO Digitaal Conferentie zijn alweer in volle gang. De 49e editie wordt op 7 en 8 maart 2024 gehouden in Theater Orpheus te Apeldoorn. Vaste gasten hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen via de mail. Vanaf 1 december kunnen overige belangstellenden zich aanmelden via de conferentiewebsite.

Indienen workshop

Heb jij een goed voorbeeld vanuit jouw school dat je graag wilt delen met je collega’s in het werkveld? Of heb jij een dringende oproep aan je collega’s uit de sector? Dan is het verzorgen van een workshop tijdens de komende MBO Digitaal Conferentie wellicht iets voor jou! Je kunt je workshop indienen via deze inschrijflink. De programmacommissie bekijkt de inzendingen en stelt hieruit een mooi gevarieerd programma samen.

Terugblik 48e MBO Digitaal conferentie in Ulft

Ook zo genoten van de afgelopen conferentie in Ulft? Nog presentaties gemist die je graag had willen bijwonen? Kijk hier voor een terugblik op de workshops en presentaties van de afgelopen conferentie. Wij danken de organisatoren van het Graafschap College en ROC van Twente nogmaals voor hun geweldige inzet. Het was weer een top!

Meer informatie

Houd onze conferentiepagina in de gaten voor een update van het programma

 

Reacties (0)
Geef een reactie