Digitale bijeenkomst Onderwijslogistiek 8 juni 2023

Beste Netwerk Onderwijslogistiek, op donderdag 8 juni van 14:00 tot 16:00 uur is de laatste netwerkbijeenkomst van dit schooljaar. In deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de stand van zaken rondom Onderwijslogistiek “het organiseren van het Onderwijs”.

Toelichting:
In het MBO lopen allerlei initiatieven om het onderwijs te flexibiliseren en modulariseren of Leven Lang Ontwikkelen te integreren binnen of naast de bestaande onderwijsvormen. Tijd om eens een thermometer te stoppen in het organiseren van het onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst van het Netwerk Onderwijslogistiek praten we met elkaar over de voortgang binnen de scholen zelf. Een bijeenkomst voor en door scholen om samen de stand van zaken uit te wisselen en zo van elkaar te leren en te inspireren.

Agenda:
14:00 – 14:15 Opening & mededelingen
14:15 – 15:00 Onderwijs Organiseren – Waar staan we?
15:00 – 15:30 Eveline van Oostron (Directeur Dienst Onderwijs Services, ICT en IM ROC Midden Nederland)
15:30 – 15:45 Rick Veijer van het Deltion College live vanuit de Leergang Onderwijslogistiek
15:45 – 16:00 Rondvraag en afsluiting

Deelnemen kan via onderstaande link.
Klik hier om deel te nemen

We zien jullie graag tijdens deze laatste netwerkbijeenkomst van schooljaar 2022-2023.

Namens de regiegroep Onderwijslogistiek

Reacties (0)
Geef een reactie