Zien we jou (weer) tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 21 & 22 september 2023?

Nog een paar maanden en de 48e MBO Digitaal Conferentie gaat weer van start. De programmacommissie is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen.

“Noaberschap is vakmanschap, vakmanschap is noaberschap” is het thema van de 48e MBO Digitaal Conferentie. De organisatie van deze editie is in handen van de noabers (buren) het Graafschap College en ROC van Twente. Deze onderwijsinstellingen uit Oost-Nederland zoeken de samenwerking op voor kwalitatief goed en innovatief onderwijs. Maar noaberschap gaat verder! Alle instellingen zijn via MBO Digitaal sterk verbonden met elkaar op gebied digitalisering met een groot aantal belangrijke thema’s. En dus komt uit noaberschap ook vakmanschap. De conferentie vindt plaats bij het Civon Innovatiecentrum en Dru Industriepark te Ulft.

Vanaf 25 mei is de inschrijving opengegaan voor alle geïnteresseerde. Inschrijven kan via deze inschrijflink.

Wil je nog een keer genieten van de laatste conferentie bij Zadkine Rotterdam bekijk hier de aftermovie.

Voor vragen kan je mailen naar info@mbodigitaal.nl.

Tot 21 en 22 september 2023!

Namens de Programmacommissie

Reacties (0)
Geef een reactie