Online bijeenkomst op 12 april: MORA en 14 architectuurprincipes

De MORA-ontwikkelingen staan niet stil. Zo hebben we de MORA onlangs verbeterd en uitgebreid met veertien MORA Architectuurprincipes. We vertellen je er graag meer over tijdens een online sessie op 12 april van 10.00-11.00 uur.

De veertien principes kun je als school gebruiken als vertrekpunt voor je eigen principes, of om je eigen principes aan te toetsen. Tijdens deze online sessie leggen we uit waarom het belangrijk is om principes te hebben en hoe je die als instelling kunt toepassen. Uiteraard lichten we ze ook kort toe en laten we zien waar je ze kunt vinden.

Praktijkvoorbeelden

Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden van Vista College en MBO Amersfoort geven we een inkijkje in hoe je als instelling principes kunt ontwikkelen, hoe je er draagvlak en goedkeuring voor krijgt en wat je er concreet aan hebt. 

Meer informatie en aanmelden

Graag tot ziens bij de online sessie op 12 april, 10:00 – 11:00 uur.
Je kunt deelnemen via bijgevoegde link. Klik hier om deel te nemen.

Reacties (0)
Geef een reactie