Save the date! 46e MBO Digitaal conferentie

Op 29 en 30 september 2022 ontmoeten we elkaar eindelijk weer live voor de halfjaarlijkse MBO Digitaal conferentie! Deze keer zijn we te gast bij Drenthe College in Assen.

We richten ons op een fysieke conferentie, zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten, netwerken en borrelen! Het ‘hoofdpodium’ met de plenaire sessie zal worden gestreamd, de workshops kun je alleen fysiek bijwonen. Het thema van de conferentie is ook al bekend! “Gaank is alles”. Op het TT Circuit horen ze deze uitspraak regelmatig.

Programma:
Op donderdagmiddag 29 september starten we eind van de dag met een keynote, een informeel programma en afsluitend een borrel. Vrijdag 30 september is vanaf 9:00 uur geheel gevuld met workshops, keynotes en voldoende tijd voor koffie, lunch en bijpraten(!). Vanzelfsprekend is het programma nog niet gevuld, maar zijn we er wel mee bezig! Wil je een workshop geven mail dan naar conferenties-en-bijeenkomsten@mbodigitaal.nl. Doe dit uiterlijk voor 27 juni 2022.

Aanmelden:
Aanmelden kan al… en wordt enorm op prijs gesteld. Dat je aanmelding nog onder voorbehoud is, of kan wijzigen, begrijpen we! Zo krijgen we al een idee op hoeveel mensen we fysiek dan wel virtueel kunnen rekenen! Ook de dan geldende corona-maatregelen kunnen nog ingrijpen op onze plannen.

-> Medewerkers van instellingen melden zich hier aan.
-> Medewerkers van bedrijven melden zich hier aan.

Let op! Voor de fysieke bijeenkomst zijn er maar 250 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Graag tot dan!

De programmacommissie

Auteur

Anne Alles

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie