Save the date! 46e MBO Digitaal conferentie

Op 29 en 30 september 2022 ontmoeten we elkaar eindelijk weer live voor de halfjaarlijkse MBO Digitaal conferentie! Deze keer zijn we te gast bij Drenthe College in Assen.

We richten ons op een fysieke conferentie, zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten, netwerken en borrelen! Het ‘hoofdpodium’ met de plenaire sessie zal worden gestreamd, de workshops kun je alleen fysiek bijwonen. Het thema van de conferentie is ook al bekend! “Gaank is alles”. Op het TT Circuit horen ze deze uitspraak regelmatig.

Programma:
Op donderdagmiddag 29 september starten we eind van de dag met een keynote, een informeel programma en afsluitend een borrel. Vrijdag 30 september is vanaf 9:00 uur geheel gevuld met workshops, keynotes en voldoende tijd voor koffie, lunch en bijpraten(!).

Graag tot dan!

De programmacommissie

Reacties (0)
Geef een reactie