Fysieke MORA bijeenkomst 12 mei

Eind maart 2022 hadden we onze eerste echte fysieke samenwerkingssessie MORA in Utrecht. Samen hebben we kunnen doorpraten op onderwerpen als proceseigenaarschap en projectportfoliomanagement. We hebben van elkaars informatie en ervaringen kunnen leren. En dat smaakt naar meer! We organiseren daarom opnieuw een bijeenkomst.

De volgende sessie vindt plaats op donderdag 12 mei aanstaande van 13:00 tot 17:00 uur bij Vergadercentrum Domstad in Utrecht, op loopafstand van het centraal station.

Het thema is “MORA als basis voor de informatievoorziening”. We gaan door op de onderwerpen applicatielandschap, gegevensstructuur en aanbestedingen.

Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst, en opgeven welke specifieke onderwerpen jouw interesse hebben en wat je van de middag verwacht. We passen de agenda en presentaties zo veel mogelijk aan, aan jullie vragen en interesses. Geef je op tijd op, want er is een beperkt aantal plaatsen. Omdat we die middag echt de samenwerking opzoeken, kun je niet virtueel aanwezig zijn.

Zet ook vast de volgende virtuele sessies in je agenda:

  • Op maandag 9 mei, van 10:00 tot 11:00 uur, over het professionaliseren van (onderwijs)teams
  • Op maandag 23 mei, van 10:00 tot 11:00 uur,  over starten met het gebruiken van de MORA

We zien je graag in Utrecht!

Reacties (0)
Geef een reactie