Handreiking Bruggen Bouwen voor opleidingsmanagers

De opleidingsmanager speelt een sleutelrol als het gaat om initiëring, stimulering en facilitering van de inzet van ict in het onderwijsproces. Dat geldt zeker als er gebruik gemaakt wordt van i-coaches om dit proces te ondersteunen en versterken. In veel gevallen speelt de opleidingsmanager een belangrijke rol in de hiërarchische en/of functionele aansturing van de i-coaches.

Vanuit het programma Bruggen Bouwen is er daarom een handreiking gemaakt die gericht is op de opleidingsmanager. Deze handreiking geeft aan welke vaardigheden en competenties een opleidingsmanager nodig heeft om optimaal gebruik te maken van de inzet van i-coaches in het team. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol:

  • Ict geletterdheid
  • Leidinggeven aan onderwijs en ict
  • Leren en innoveren
  • Optimale inzet van i-coaches

Download de handreiking en ga voor meer informatie naar de themasite over het programma Bruggen Bouwen.

Reacties (0)
Geef een reactie