Groepsomgeving en vraagbaak gesloten, over naar MS teams

Na vele jaren van (meer en minder) gewaardeerd gebruik, heeft saMBO-ICT deze week afscheid van deze groepsomgeving genomen. Velen van jullie zijn het afgelopen jaar al toegevoegd aan gebruikers- en/of kennisdelingsgroepen in MS teams. Onze groepsomgeving werd eigenlijk alleen nog voor de ‘vraagbaak’ gebruikt, maar dat houdt nu op. De groepsomgeving kan nog wel een korte periode worden geraadpleegd.

Bij saMBO-ICT staat kennisdeling en mensen bij elkaar brengen hoog in het vaandel en daar hoort een ‘vraagbaak’ bij. Er is in onze saMBO-ICT Teams-omgeving een Team ‘Vraagbaak’ aangemaakt, waar medewerkers van (MBO-)scholen en van partners MBO Raad, Kennisnet en SURF vragen kwijt kunnen die zij niet in een andere groep kunnen stellen. Zo weten we elkaar altijd te vinden!

Omdat het gaat om kennisdeling tussen de mbo-instellingen, hebben wij vooralsnog alleen de medewerkers van mbo-instellingen, MBO Raad, Kennisnet en  SURF die momenteel lid zijn van de groepsomgeving toegevoegd aan het team Vraagbaak, tenzij zij zich hiervoor hebben afgemeld. Andere leden van de groepsomgeving worden op dit moment niet toegevoegd. We danken hen voor hun betrokkenheid bij het mbo!

Lukt het alsnog niet om toegang te krijgen, of wil je lid worden van de vraagbaak, neem contact op met info@sambo-ict.nl.

Hartelijk dank voor ieders betrokkenheid tot nu toe en tot ziens in de nieuwe Vraagbaak!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie