Nieuw bestuurslid saMBO-ICT: Mirjam Koster

Mirjam Koster-Wentink, voorzitter van het college van bestuur van het Graafschap College is per 28 mei toegetreden tot het bestuur van saMBO-ICT. Zij vervangt per 1 augustus bestuurslid Cor van Gerven die met ingang van die datum zal aftreden.

Mirjam: “Het beroepsonderwijs heeft te maken met de zogenaamde ‘vloeibare samenleving’: beroepen veranderen of verdwijnen, technologische ontwikkelingen beïnvloeden samenwerkingsvormen en we zijn genoodzaakt om andere manieren te vinden om het leven in te richten. Het mbo heeft daarbij als extra uitdaging om de maatschappelijke opdracht op het gebied van bijvoorbeeld voortijdige schoolverlaters goed te blijven vervullen. Studenten en deelnemers voorbereiden op de vraagstukken uit de beroepspraktijk is waar het om zal blijven draaien. Een stevige opdracht waar ik graag aan bij wil dragen. Als voorzitter van het college van bestuur van het Graafschap College doe ik dat dagelijks in de regio Achterhoek/Liemers en graag draag ik op nationaal niveau bij als lid van het bestuur van saMBO-ICT.”

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie