Uitnodiging MBO Congres op 9 april 2019

Kom naar het MBO-congres op dinsdag 9 april! Samen met saMBO-ICT, de MBO Raad, SBB, de NRTO en het Ministerie van OCW, organiseert DUO het congres. Dit keer vindt het plaats op een nieuwe locatie: het Muntgebouw in Utrecht.

Het thema dit jaar is ‘Investeren in digitaliseren’.
Uw dagelijkse processen worden steeds meer gedigitaliseerd en uw werk blijft veranderen. Dat vergt een investering, maar schept daarnaast veel nieuwe kansen. Machinekoppelingen maken processen efficiënter, en u krijgt beschikking over veel meer data waaruit u informatie op maat kunt destilleren. En dat roept weer vragen op. Welke digitale data zijn beschikbaar? Hoe knopen we data aan elkaar? Wat kunt u ermee? Wat kan en mag met data?

Tijdens het MBO-congres krijgt u in één overzicht een blik in het heden en in de toekomst, zodat u klaar bent voor alle (digitale) ontwikkelingen in uw dagelijkse werk.

Het programma
Vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom. Stipt om 10.00 uur starten we met een korte plenaire presentatie van Ben Geerdink. Daarna volgen de eerste twee workshoprondes en de lunch. Vervolgens is er een keynote spreker, waarna de laatste twee workshoprondes volgen. Het congres eindigt rond 17.00 uur met een uitgebreide borrel en hapjes.

Aanmelden
Op deze website vindt u een overzicht van het congres en alle workshops met een korte omschrijving. U kunt zich daar ook aanmelden. Dit kan tot dinsdag 2 april. De kosten voor het congres zijn 50 euro per persoon, exclusief 9% BTW. Tot 2 april kunt u kosteloos uw aanmelding annuleren. Daarna is het alleen nog mogelijk een plaatsvervanger aan te wijzen.

Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging per mail toegestuurd met een QR-code. Dit is uw toegangsbewijs voor het MBO-Congres.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar geïnteresseerde collega’s. Zij kunnen zich daarna zelf aanmelden.

We zien u graag op 9 april!

Vriendelijke groeten,

namens de organisatie van het MBO-congres,
Peter Buurman

Reacties (0)
Geef een reactie