Nieuwsbrief nummer 68 is uit

Nieuwsbrief nummer 68 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
Inleiding38ste saMBO-ICT Conferentie, Gebruikersdag 8 oktober 2018Gebruikersbijeenkomst SBB 12 november 2018MBO AmbassadeursIBP in het mboNetwerk InformatiemanagersProgramma OnderwijslogistiekMeld je aan voor de Leergang OnderwijslogistiekECK iD, De volgende stap!Start met digitaal lesmateriaal goed uit de startblokkenDoorontwikkelen BRON vavo, RIOCentraal aanmeldenVoorziening Vroegtijdig Aanmelden (VVA)Programma Bruggen BouwenIAA-dag 7 decemberExamen-/diplomadossiers digitaliseren, BCLDKeuzedelenArchitectuurdag 20 novemberCommunity of practice leren en ict gaat van startVragen van en aan collega’s.

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie